Transportfiets
electrische fietsen facebook

Elektrische transportfiets

Transportfiets elektrisch

 

Een elektrische transportfiets is de trend van het jaar. Een praktische en stoere fiets met elektrische trapondersteuning. De fietsaccu wordt meestal weggewerkt onder de voordrager. Als je een krat, tas of een mand op de voordrager zet, is van de fietsaccu niets te zien.

 

Elektrische transportfiets heren en dames

Een elektrische transportfiets is te krijgen in een heren en een dames model. De fiets heeft een robuuste, stoere uitstraling. Vaak is er de mogelijkheid om de transportfiets met dubbele standaard (twee-benig) te kopen. Daardoor staat de fiets extra stabiel. Ook is er naast de brede voordrager (om een krat, tas of mand te vervoeren), ook de mogelijkheid om voor een smalle voordrager te gaan. Daardoor past de elektrische transportfiets in elk fietsenrek.

Hieronder een filmpje van Gazelle, met info en over een electrische transportfiets:

 

 

 

Voor meer informatie over normale electrische fietsen, zie dan ook in het linkermenu de Electrische Fietstest, voor een test van 26 electrische fietsen uit 2015, met de beste electrische fietsen. Of kijk gerust verder op deze website, links in het menu, voor andere elektrisch fiets informatie.

 

 

Electrice fiets, trend, herenfietsen, transportfiets elektrisch, info, damesfietsen, elektrische transportfiets, beste fietsen 2015, test, fietsendrager, electrische bakfiets, mamafiets, electrische transportfiets