I-Bike
electrische fietsen facebook

Ibike

I-bike of e-bike

 

Welkom op onze website over elektrische fietsen. Elk jaar komen er nieuwere, lichtere en mooiere electrische fietsen uit. De accu's worden steeds wat lichter en gaan langer mee, dus rijcomfort en de duurzaamheid van de fietsen wordt ook steeds beter.

E-bike, spreek je uit als I-bike. Dit staat voor electrische fiets (electric bike). Je schrijft dus E-bike. Maar het is niet gek dat Ibike ook vaak wordt geschreven, aangezien ibike logisch klinkt. In 2015 zijn er weer een hoop nieuwe e-bike ( i-bike ) modellen op de markt gekomen. Hieronder een filmpje met diverse informatie en uitleg over hoe een elektrische fiets eigenlijk werkt.

 

Voor meer informatie over de fietstest, zie dan ook in het linkermenu de Elektrische Fietstest, voor een test van 26 electrische fietsen uit 2015, met de beste ibike. Of kijk gerust verder op deze website, links in het menu, voor andere informatie.

 

I-bike, ibike, herenfietsen, beste electrische fietsen, info, damesfietsen, beste i-bike, ibike, test, bakfiets, seniorenfiets